Kan Jørgen Lippert ta medalje nummer 3 i morgen (torsdag)

Postet av Trøsken Idrettslag den 31. Jan 2018

I morgen torsdag er det klart for for nytt renn i VM - Skiathlon 10 +10 km. Kan Jørgen ta sin 3. medalje? Følg rennet og Jørgen Lippert fra klokka 1230 her :


Link til nettsider


Vi har også vært så heldige at vi har fått noen bilder fra Sveits.




Ny medalje til Jørgen Lippert

Postet av Trøsken Idrettslag den 30. Jan 2018

Da kan alle trøskinger bare gratulere Jørgen Lippert med en ny medalje i VM. Denne gangen ble det bronse, men en fantastisk flott prestasjon av Jørgen.

Vi gratulerer Jørgen.

Komplett resultatliste


SA.no 



Kretsmesterskap

Postet av Trøsken Idrettslag den 28. Jan 2018

Denne helgen har KM gått av stabelen i Østfold. Det startet med sprint fristil i Spydeberg lørdag. Etter de siste dagers mildvær, gjorde klart vintervær og 11 minusgrader sitt til at løypene i Spydeberg var harde og skarpe. Her var det duket for høy fart og spenning. Arenaen i Spydeberg er kompakt og på denne sprintløypa kunne tilskuerne følge løperne hele veien. Trøsken stilte med 27 utøvere og var representert i de de fleste klasser fra Leon Beleger og Philip Dahl-Rismyhr som de yngste i G 8 til Sigurd Agnalt som vår eldste i M senior. Sprint og fellesstart er gøy, men også brutalt- noen får gå et heat til, mens andre er ute av leken. Trøsken fikk hele 6 kretsmestere i sprint fristil: Nora Lundem (J11), Elise Fredheim Simonsen (J14), Knut Ole Fredheim Simonsen (G12), Marcus Dahl-Rismyhr (G14), Simen Lundem (G15) og Peder Nytrøen Steimoen (M17).

Søndag tok de fleste i gjengen (og noen flere) turen videre til Ørje. I løpet av natten hadde gradestokken endret seg fra blått til rødt, i tillegg hadde det kommet et godt lag med ny, våt snø. Her var det med andre ord nok av utfordringer for smørerne. Rennet gikk i klassisk stil og utøverne vår fikk virkelig mulighet til å ta ut alle sine krefter i de tøffe løypene på Ørje. Også denne dagen stilte Trøsken med en stor gjeng- hele 30 trøskinger hadde startnummer på brystet. Knut Ole Fredheim Simonsen (G12), Elise Fredheim Simonsen (J14), Marcus Dahl-Rismyhr (G14), Simen Lundem (G15), Oscar Reiersen (M17), Amund Korsæth (M18) og Ole Haldor Ensrud (M19/20) kunne reise hjem med gullmedalje rundt halsen og KM-tittelen i normaldistanse klassisk stil.

Underveis i rennet hadde vi en spenningsfaktor i tillegg til å følge med på løperne på arenaen i Ørje. I Sveits var nemlig vår egen Jørgen Lippert i gang med sprinten i junior-VM. Oppdateringer om plasseringer i prolog og heat spredte seg som ild i tørt gress. Vi sier bare: GRATULERER!

https://www.langrenn.com/getfi...

Resultater Ørje



Jørgen Lippert tok sølv på sprinten

Postet av Trøsken Idrettslag den 28. Jan 2018

Gratulerer til Jørgen Lippert fra alle oss i Trøsken IL. Sølv på sprint i junior VM er en fantastisk prestasjon av Jørgen Lippert.


Her er litt om hva andre nettsider skriver : 

SA.no

SA.no

Nrk.no






Resultatliste klubbmesterskapet 2018

Postet av Trøsken Idrettslag den 25. Jan 2018

Trøsken IL avholdt i dag årets klubbmesterskap under fine forhold på Harehjellen. Værgudene var med oss i dag og rennet ble gjennomført til 20 i stil. Flotte deltakere og en fantastisk speaker gjorde dette til ett supert arrangement.


Resultatliste



SA-Barneskiskole

Postet av Trøsken Idrettslag den 25. Jan 2018


Skiskole for deg mellom 6 og 10 år. Gratis tilbud som arrangeres i samarbeid mellom Sarpsborg Arbeiderblad og Trøsken IL. Tirsdag 30.januar og tirsdag 13.februar. Begge kvelder fra kl. 18.00 - 19.30


SA-Barneskiskole invitasjon


Påmelding innen 29.januar



1. renn i Telenor Skikarusellen

Postet av Trøsken Idrettslag den 10. Jan 2018

NRK var på besøk i går og laget en fin reportasje om det første rennet på Harehjellhytta


Distriktsnyheter Østfold: Trøsken https://tv.nrk.no/serie/distri...