Skolekarusellen 2018 - avslutningsrenn

Postet av Trøsken Idrettslag den 27. Feb 2018


Årets 4. og siste renn i 2018 utgaven av Telenor Skolekarusellen ble arrangert i kveld. Det var kaldt, mye vind og -12 C, men det stoppet ikke 191 barn og unge skiløpere fra å delta årets siste skolekarusellrenn. 

Totalt på 4 renn har 665 barn deltatt og hatt det moro i skiløypene rundt i Harehjellhytta og vi som arrangør setter stor pris på at så mange har benyttet 4 tirsdager sammen med oss i Trøsken IL. 

Kvelden ble avsluttet med premieutdeling, utdeling av årets vandrepokal (gikk i år til Grålum Skole) og fyrverkeri. 

Husk at vi har skitrening både på tirsdag og torsdag så lenge vi har snøforhold til. Les mer på våre nettsider og på vår Facebook side. 


Tusen takk for i år alle sammen og ønsker dere velkommen tilbake neste år.



To NM-gull og fantastisk innsats i Holmenkollen

Postet av Trøsken Idrettslag den 17. Feb 2018

Lørdag skjedde det helt utrolige. Lille Trøsken kunne ta med to NM-gull hjem fra jr.NM i sprint - klassisk stil, i Holmenkollen. Andreas Bergsland gikk til topps i M17 og bare minutter etter, krysset Jørgen Lippert målstreken som førstemann i M19/20.  I tillegg tok Amund Korsæth seg helt til semifinale i M18. Dette er en historisk begivenhet- vi er så utrolig stolte av dere, gutter!

Helgen fortsatte med gode resultater for Trøskens utøvere. På søndag snuste Jørgen igjen på pallen, men endte som nummer 4 etter en sterk 15 km i Holmenkollens tøffe løyper. Amund har levert på jevnt høyt nivå gjennom helga. Han startet med en 18. plass på fredagens 10 km fristil, ble nummer 11 på sprinten og klatret helt til en fantastisk 5. plass på søndagens renn i klassisk stil. Trøsken stiller med hele 9 utøvere i Holmenkollen denne helgen. Mange har nådd sine mål og levert gode prestasjoner denne helgen. Bildet ble tatt i forbindelse med at en journalist ville samle alle Trøskens juniorløpere. Bildet viser fra venstre: Jørgen Lippert, Ole Haldor Ensrud (godt gjemt), Asbjørn Lund Onsaker, Andreas Bergsland, Peder Nytrøen Steimoen og Oscar Reiersen. På en dag der konkurransene foregikk fra morgen til sen ettermiddag var det ikke lett å samle alle, så Amund Korsæth, Sigve Kolderup og Marte Bergsland var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

https://www.langrenn.com/norge...



Kretsrenn i Trøsken - oppdatert med resultatlister søndag

Postet av Trøsken Idrettslag den 9. Feb 2018

Lørdag 10. og søndag 11. februar ble det arrangert kretsrenn i Trøsken.

Det startet med langdistanse på lørdag og ble avsluttet med et morsomt og utfordrende skicrossrenn på søndag.

Søndagens renn ble arrangert som et "Tøffest uten fluor"- renn. Gutta i smørebua tilbød gratis "prepp" av ski der de benyttet glider uten fluor.

Vi håper utøverne hadde en fin og litt annerledes helg i Trøsken, der skuldrene kunne senkes litt og leken tas tilbake!


Program 10.02.18.pdf

Lørdag:

Lørdag 10.02.2018 startliste pr klasse.pdf    Lørdag 10.02.2018 startliste pr klubb.PDF

Resultatliste lørdag 


Program, 11.02.18.pdf 

Søndag:

Søndag 11.02.2018 startliste pr. klasse     Søndag 11.02.2018 startliste pr. klubb

Resultatliste søndag




Trøsken IL trenger din hjelp!

Postet av Trøsken Idrettslag den 8. Feb 2018



Vi har mange verv som skal dekkes og dersom du ønsker å bidra med det lille ekstra, gi meg beskjed. Jeg setter deg opp på lista av over kandidater så får vi se hvor vi mangler personer når vinterferien er over. Husk du må være medlem for å kunne hjelpe til :)


Send meg en mail - thomas@hjelbak.no eller ring meg på 90018433, så finner vi helt sikkert noe du kan bidra med. 






Ungdommens Holmenkollrenn

Postet av Trøsken Idrettslag den 6. Feb 2018

I helga 3.-4. februar gikk Ungdommens Holmenkollrenn av stabelen. Dette er "NM" for 13- og 14-åringer, et stort renn med andre ord. Det er stor stas å gå renn i nasjonalanlegget og når været i tillegg viser seg fra sin beste side,  med knallgode forhold. Ja, da er det duket for minneverdige opplevelser. Vi hadde 3 utøvere med og de leverte gode resultater. Marcus Dahl-Rismyhr gikk på lørdag inn til en fantastisk 5. plass av 225 startende. Rett og slett en imponerende prestasjon! Elise Fredheim Simonsen  ble nummer 25 av 154, mens Andreas Olsen Tomta endte på en flott 83. plass. På søndag ble de henholdsvis 13, 57 og 110.

https://www.langrenn.com/resultater-ungdommens-holmenkollrenn-2018.6085679-397220.html



Trøsken IL Årsmøte 2018 - 14. mars 2018 klokka 19:00

Postet av Trøsken Idrettslag den 5. Feb 2018


Det innkalles til årsmøte i Trøsken Idrettslag på Harehjellhytta onsdag 14. mars 2018 kl. 19.00 Saker som ønskes behandlet, må være meldt inn til hovedstyret senest to uker før møtet. Sakspapirene vil bli lagt ut på Harehjellhytta en uke før møtet.



VM- gull til Norge, Jørgen og Trøsken

Postet av Trøsken Idrettslag den 3. Feb 2018

Gratulerer Jørgen og gratulerer Norge! Lørdag formiddag fantes ikke et eneste tørt øye blant Trøskens medlemmer, for tenk dere- en trøskning tok Norge inn til VM-gull. Etter en uke som startet med sølv i sprint, fortsatte med bronse på 10 km og 20 km- ja, da fikk Jørgen Lippert det ærefulle oppdraget å gå ankeretappen på Norges stafettlag i Junior-VM i Goms, Sveits 2018. Et oppdrag han fullførte med stil! Vi er så enormt stolte av deg, Jørgen- og bare gleder oss til å følge med på deg framover.

Bildet er fra premieutdelingen etter 20 km, der deler Jørgen pallen med Harald Østberg Amundsen, Jon Rolf Skamo Hope. I dag kan de klatre helt til topps sammen med Håvard Moseby.



Ny bronse til Jørgen Lippert

Postet av Trøsken Idrettslag den 1. Feb 2018

Da var det klart. Jørgen Lippert tar sin 3. medalje på 3 renn i VM. For en fantastisk prestasjon av Trøsken gutten. Vi tar igjen av oss hatten og bøyer oss i støvet. Gratulerer Jørgen. Vi er utrolig stolte av deg her i Trøsken IL.