O-gruppa inviterer til samling

Postet av Trøsken Idrettslag den 11. Apr 2018

O-gruppa inviterer til samling med overnatting på Harehjellhytta fredag 20/4 til lørdag 21/4.


Frammøte med treningstøy på kl 18:00

Vi spiser kveldsmat kl 20:00

Stille i hytta kl 23:00

Frokost på lørdag kl 09:00

Trening og lek utendørs

Noe å bite i kl 12:00

Hjemreise kl 12:30 - 13:00

Alder: 7-14 år


Ta med liggeunderlag, pute og sovepose, toalettsaker/håndkle og et ekstra skift treningstøy.

Påmelding til Bodil i O-gruppa, mob. 977 65 988





Norgescupfinale junior Alta

Postet av Trøsken Idrettslag den 10. Apr 2018

I helgen var det duket for NM del 2 for seniorene med innlagt Norgescuprenn og Norgescup finale for juniorene. Arrangementet fant sted i flotte Alta, og arrangørene hadde gjort en meget god jobb med å samle Altas befolking til en skikkelig folkefest. Arrangementet hadde virkelig en flott ramme med fine løyper og mye folk ute i løypene som heiet frem både juniorer og seniorer, eliten og de nest beste. Trøsken stilte med Amund Korsæth, Jørgen Lippert, Ole Haldor Ensrud og Andreas Bergsland.

Fredag stod 5 km klassisk for jentene og 10 km klassisk for guttene på programmet. Her startet juniorer og seniorer sammen og juniorene våre kunne virkelig få brynt seg mot de beste med mange verdensstjerner på startstreken. Amund tok skikkelig vare på denne muligheten og klinket til med en meget sterk 3. plass. Dette er hans første pallplass i den sterke 18-årsklassen og holdt også til en solid 70. plass totalt av alle juniorer og seniorer. Vi gratulerer så mye! Andreas gikk også et fint renn som holdt til en 16.plass i 17-årsklassen. Jørgen har slitt litt med sykdom og fikk en litt tyngre dag i sporet. Ole Haldor endte til slutt på en 52. plass i den eldste junior klassen.

Søndag var det klart for finale i Norgescupen for juniorene og skibytte stod på programmet. Her var det de 50 beste sammenlagt i gutteklassene og de 30 beste i jenteklassene som var kvalifisert til å gå. Amund viste nok en gang god form og runda av en fin helg og sesong med en solid 5. plass. Andreas og Jørgen hadde det litt tyngre. Sammenlagt i Norgescupen endte Amund på 8. plass, Andreas på 13. plass og Jørgen på 6. plass. Sterke prestasjoner av alle tre!



Korsæths beste som junior, Lippert kommer på forbundslag

Postet av Trøsken Idrettslag den 6. Apr 2018



Korsæths beste som junior, Lippert kommer på forbundslag

https://www.sa.no/sport/jorgen...



SA-løpet 2018

Postet av Trøsken Idrettslag den 3. Apr 2018

Det er klart for påmelding til SA-løpet 2018. Løpet går tirsdag 1.mai i samme løypetrasé som i fjor, med start og mål i Kulås.

Link til påmelding: https://www.deltager.no/salope...

Siste frist er fredag 27.april kl 23:59.

Barneløpet går en runde på 400m inne i Kulåsparken.

Voksenløpet har en trasé på 2,5km gjennom sentrum. (5km løper 2 runder)

https://goo.gl/maps/B56WpdYuFg...


Løpsannonse SA løpet 1. mai 2018.pdf

Løypekart.pdf




Viktig beskjed fra O-gruppa

Postet av Trøsken Idrettslag den 1. Apr 2018

Orienteringsgruppa ønsker alle nye og "gamle" o-løpere velkommen til årets første trening på Harehjellhytta, torsdag 5.april kl 18:00.

Selv om snøen fortsatt ligger tykk i skiløypene og i skogen, er det nå på tide å forberede seg til o-sesongen. På den første treningen vil det være teoretisk opplæring inne på hytta. 

Kurs for nybegynnere:

Alle som ikke har deltatt tidligere eller de som ønsker en oppfriskning i kartkunnskapene eller lære seg kart-tegn, får mulighet til å følge et tilrettelagt nybegynnerkurs. Det kreves ingen forkunnskaper i orientering for å delta.

Ungdommer som er godt kjent med orientering og har deltatt på en del o-løp, vil få et eget opplegg. Den første torsdagen blir det gjennomgang av kart og løyper inne på hytta. Ta gjerne med ditt eget kompass.

Påmelding til o-løp.
På grunn av mye snø i skogen er flere av vårløpene i Østfold utsatt. 
Helgen 14. og 15.april arrangerer Sarpsborg O-lag og Halden Skiklubb, Norwegian Spring. Ordinær påmeldingsfrist til løpene er torsdag 5.april kl 23:59.
Påmelding må gjøres på http://eventor.orientering.no/Events Trenger dere hjelp med påmelding, ta kontakt med Bodil Berby.

O-gruppa har en egen facebookgruppe hvor det legges ut løpende info om treninger og kommende o-løp gjennom sesongen. Vi oppfordrer alle Trøskinger som vil følge o-sesongen om å melde seg inn i gruppa. Søk opp Trøsken IL Orientering på Facebook.