Flotte resultater på Gålå

Postet av Ann Karin Reiersen den 9. Apr 2018

Fire Trøskenløpere tok i helga turen til Gålå for å delta på avsluttende kretscup for Oppland. Oppland er en stor krets med mange gode skiløpere, og Gålå er arena for neste års Hovedlandsrenn, så det var fint å få testet ut løypene. 

På lørdag var det fellesstart med skibytte. Marcus Dahl-Rismyr (G 14) gikk inn til en imponerende 3. plass, til tross for visse utfordringer under skibytte. Elise Fredheim Simonsen J 14) viste offensive takter og vekslet inn til skibytte på en sterk 2. plass, men fikk litt problemer under skøyte-delen og endte til slutt på en respektabel 9. plass. Simen Lundem kjørte som vanlig hardt fra start og preget fellestarten i det sterke G15-feltet. Han gikk inn til en flott 4. plass. Knut Ole Simonsen som deltok i G12, fikk æren av å starte hele Gålå-rennet. Han var godt fornøyd med både løyper og egen prestasjon. 

På søndag ble det arrangert mixstafett (13-16 år) under utfordrende nullføre. Elise gikk 1. etappe klassisk og Marcus og Simen gikk henholdsvis 2. og 3. etappe skøyting. Laget fikk en imponerende 2. plass etter tre råsterke etapper! Alt i alt, en super avslutning på sesongen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline