Dugnadsliste snøproduksjon

Postet av Tore Steimoen den 10. Des 2019


Vi venter fortsatt på nok kuldegrader, men vi er avhengig av en mest mulig komplett dugnadsliste før kuldegradene kommer. Vi gjør som tidligere at folk setter seg opp på den vakta de tror passer best. Dersom oppsatt vakt allikevel ikke skulle passe når vi setter i gang, løser vi dette ved bytting av vakt.

Erfaringene våre er at folk ikke melder seg tidlig nok, men vi må be om at alle gjør det nå slik at jobben med å fylle lista blir overkommelig.

Dere som ikke har vært med tidligere settes opp på vakt med noen som har erfaring. Det trengs to personer til hver vakt.

NB! Vi har endret tidspunktene for vaktene i år. Det har vært vanskelig å få fylt opp nattvaktene slik at denne er nå delt i to. Da går det fint å dra på jobb selv om man har hatt vakt. I tillegg er det vanskelig å få fylt opp dagvakta. Så de som jobber turnus, har en velvillig arbeidsgiver eller fleksibel arbeidstid bør ta en dagvakt.

Vaktene er nå satt opp fra kl. 0200-0700, 0700-1500, 1500-2100 og 2100-0200.

Se på vaktlista nedenfor og meld tilbake til undertegnede hvilken vakt du ønsker. Og igjen ber vi alle sammen om å gi en tilbakemelding på dette nå.

Dersom alle sammen tar en vakt hver, blir det snø og fine skiforhold i Trøsken i vinter også 😊.

Info om oppstart av produksjon kommer på hjemmesiden og varsling på SMS. 

Dere som ikke har mottatt SMS om dugnadsliste i dag, tirsdag den 10/12 melder tilbake til undertegnede. Da mangler vi deg på SMS-lista vår :-) 

 

For løypegruppa

Tore Steimoen

T 913 97 042


Oppdatert dugnadsliste her:


Dugnadsliste snøproduksjon pr 20. des 19.pdf0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline