Nå åpner vi også deler av løypene i Trøsken....

Postet av Thomas Fjellmo Hjelbak den 9. Jan 2021

Trøsken IL åpnet lørdag akebakken ved Harehjellhytta og etter hektisk dugnadsaktivitet i dag har vi fått deler av løypene klare. Vi har nå jobbet på spreng hele uka og nå kan vi ønske dere velkommen til nypreppede løyper i flott natur rundt Harehjellhytta. Det er bare å putte skia i bilen og legge søndagsturen til Harehjellhytta. 

Desverre har vi ikke mulighet til å ha åpen kiosk pga. pandemien som herjer i området, men vi håper på klarsignal for åpning 23-24 januar. Infomasjon om dette kommer vi tilbake med på våre nettsider og facebook gruppe. Vi har desverre ikke mulighet til å holde toalettene åpne inntil videre.

Husk at det er viktig med avstand både i akebakken og i løypa, så fint om dere også tenker på dette. Lysene på på frem til 2300, så du er hjertelig velkommen til en kveldstur også. Vi tar også en liten parkeringsavgift på kr. 30,- som går til vedlikehold av vei og parkering. Ønsker du å støtte Trøsken IL, så har vi vipps konto 13114. Husk at alt vi gjør, er på dugnad og vi setter stor pris på alle bidrag som kommer inn. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline