siste bilder i galleriet

Legg til bilder i galleriet.

Neste aktiviterer Siste medlemsinfo
  
 • Trening uke 42 2009-2011 Grønn gruppe
 • Skitrening uke 42- Blå gr- 2005-2008
 • Skitrening uke 42 (2004 og eldre)
 • Trening uke 41 for deg fra 1 klasse- 4 klasse
 • Skitrening uke 41 (2004 og eldre)
 • Skitrening info uke (40) 41-2017 BLÅ gr.
 • Skitrening uke 39-2017 Blå gr
 • Skitrening uke 39 rød gruppe (2004 og eldre)
 • Skitrening uke 38-2017 BLÅ-gr 2008 og eldre.
 • Skitrening uke 38 (2004 og eldre)
 • Resultater skisesongen 2016/17

  Vi prøver med denne siden å fortløpende samle resultater kronologisk – og forhåpentligvis også noe omtale – fra sesongens renn, som klubbens utøvere deltar på. Det er mange renn å holde oversikt på og det har allerede vært flere renn rundt om, så langrennsgruppa er helt avhengig av input fra foreldre/foresatte, besteforeldre, trenere m.fl. Send gjerne tips-epost til Fredrik Martinsen eller tips-SMS på 91 38 15 16. Ved resultatlister i PDF format, skal vi forsøke å heve ut navn på Trøskens utøvere med gul farge.

  Søndag 19. mars 2017

  Njårdrennet. Her deltok Nora Lundem, Marcus Dahl-Rismyhr, Simen Lundem og Oscar Reiersen.

  Søndag 5. mars 2017

  Madshussprinten 2017. Sprintstafett, fristil. Marcus Dahl-Rismyhr og Simen Lundem tok en sterk 2. plass i G13/14!

  Lørdag 25. februar 2017

  Hafjell Ski Marathon Her deltok Jarle Jørgensen og Sigurd Agnalt.

  Søndag 19. februar 2017

  Ungdommens Holmenkollrenn

  Fra Trøsken IL deltok 5 utøvere i Ungdommens Holmenkollrenn for 13-14 åringer.

  J 13 år

  Nora Bråthen, nr 63 lørdag og nr 80 søndag.

  Elise Fredheim Simonsen, nr 49 lørdag og nr 74 søndag.

  J 14 år

  Sofie Eide Sulusnes, nr 106 lørdag og nr 144 søndag.

  G13 år

  Marcus Dahl Rismyhr, nr 8 lørdag og nr 20 søndag.

  G 14 år

  Simen Lundem, nr 62 lørdag og nr 42 søndag.

  Lørdag 18. februar 2017

  Ungdommens Holmenkollrenn

  Søndag 12. februar 2017

  Over Kjølen rennet. 19 trøskenløpere tok turen til Tistedalen. Trøsken fikk 5 klassevinnere: Knut Ole Fredheim Simonsen G11, Simen Lundem G14, Nora Bråthen J13, Sofie Eide Sulusnes J14 og  Peder Nytrøen Steimoen G16. Vi gratulerer!

  Stokkerennet. Søskenparet Andreas- og Marte Bergsland deltok i hhv. G16 (7,5km)  og K18 (10km). Begge var godt fornøyd med sine prestasjoner!

  Lørdag 11. februar 2017

  Jardarrennet (sprint) Her deltok Andreas Bergsland, Oscar Reiersen og Peder Nytrøen Steimoen. Alle i G16 Andreas tok seg helt til finalen og ble totalt nr 6! Gratulerer!

  Søndag 5. februar 2017

  NM på Lygna. Trøsken stilte lag til årets NM på Lygna under 3x10km stafett. Våre løpere var Markus Johansen Westgaard, Endre Georg Svendsen og Sigurd Agnalt. Hele 148 lag stilte til start. Markus gikk første etappe og vekslet som nr 124. Det gikk svært fort i front, så når Endre på andreetappen ble tatt igjen av teten, så ble laget tatt ut av rennet. Uansett, veldig moro at Trøsken IL var representert under NM! Suverene Lyn Ski (med Joar Tjelle, Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krüger) vant med over halvminuttet foran Henning Skilag.

  Askim IL arrangerte kretsrenn i fristil ved Spydeberg kunstsnøanlegg. 13 trøskenløpere stilte til start og vi fikk hele 5 klassevinnere:

  • G11: Vegard Stærk
  • J12: Ingrid Elise Kullerud
  • J13: Nora Bråthen
  • G13: Marcus Dahl-Rismyhr
  • G14: Simen Lundem

  Lørdag 4. februar 2017

  Rossignolrennet. Lillomarka Skiklubb arrangerte lørdag 4. februar Rossignolrennet. Rennet ble avholdt i Linderudkollen Arena på Kjelsås. Det var individuelt klassisk langrenn for klassene 8-10 år, og puljestart klassisk fra 11 år og eldre. Rennet inngikk i Buypass Cup for klassene 13-14 år og i Oslo Sportslager Cup for klassene 15-16 år. Trøsken stilte med 3 løpere. Oscar Reiersen, Andreas Bergsland og Marte Bergsland.

  KM sprintstafetter i Tistedalen. 22 trøskenløpere tok turen til Tistedalen. Pga lite kunst- og natursnø måtte rennet endres fra fristil til klassisk. Trøsken fikk 3 kretsmesterlag:

  • J13/14: Margit Sundby og Sofie Eide Sulusnes
  • G13/14: Simen Lundem og Marcus Dahl-Rismyhr
  • Menn senior: Vebjørn Dahl-Rismyhr og Pål Asbjørn Kullerud

  Ramsjørennet, Skaun i Sør-Trøndelag. Her stilte Emily Victoria Wilskow i K19/20 år.

  Søndag 29. januar 2017

  Arne Rustadstuens Minneløp (KM Oppland) på Birkebeiner stadion. Igjen deltok Sigurd Agnalt og Jørgen Lippert (Begge i M19/20), men i dag var det 20km klassisk med fellesstart. Sigurd 11 pl og Jørgen 2 pl blant 19 startende.

  Kretsrenn og KM i Moss. Sprint, klassisk. Trøsken fikk hele 5 kretsmestere.

  Lørdag 28. januar 2017

  Kretsrenn og KM i Harehjellen. Normaldistanse, fristil. Trøsken fikk hele 7 kretsmestere.

  Arne Rustadstuens Minneløp (KM Oppland) på Birkebeiner stadion. Her deltok Sigurd Agnalt og Jørgen Lippert (Begge i M19/20). Lørdag var det 10 km fri. Sigurd 14 pl og Jørgen 1 pl blant 23 startende.

  Søndag 22. januar 2017:

  Oslo Skifestival. Trøsken stilte 5 lag i mix stafett. Guttene Andreas Bergsland, Oscar Reiersen og Peder Nytrøen Steimoen deltok på jaktstart i G16 (etter lørdagens friteknikk). Jentene Frida Kullerud og Marte Bergsland gikk skiathlon i K18.

  Jentene var først ut på sin 6 km med skibytte. Her gjorde Frida årets beste renn, og kom i mål som 7. jente blant 17, 18,19 og 20 åringene. Dessverre for Fridas del var tre av de foran henne 18- åringer, og Frida ble nr 4 i sin klasse. På tross av lengre og tøffere løype var avstanden frem til tet mindre enn tidligere renn, så dette lover godt. Marte var litt uheldig i starten på sin klassisk del, og ble liggende litt bak. Hun skøytet derimot godt på siste del, og fikk en flott 6 plass i K18.

  Stafett er gøy, og vi stilte lag både i G13-14 og J13-14. Guttene klinket til fra start.  Simen gjorde en kjempeetappe, og klappet Sindre på skuldra som 9 mann blant hele 75 lag. Sindre gjorde jobben videre, og vekslet med Marcus som nr 14. Marcus dro til med en flott ankeretappe og sikret Trøsken en sterk 11 plass i guttestafetten.  En meget sterk prestasjon?

  Jentene fulgte godt opp, med Elise på første etappe. Hun gikk et meget godt løp, og kunne veksle med Nora som nr 22. Nora hang fint med, og vekslet med Sofie som nr 28. Sofie gikk en gnistrende siste etappe og kunne gå i mål som nr 21 blant 54 deltagende lag. Kjempebra!!

  16 års guttene gikk jaktstart basert på lørdagens resultater. De 30 beste fra lørdag startet en og en, mens de resterende startet i massestart. Alle våre tre kom i ei stor mølje,  og måtte bruke mye krefter på å komme seg frem. Andreas, som hadde en tung dag på lørdag, gikk et meget godt renn, og ble til slutt nr 22. Velfortjent for Andreas som har hatt fin fremgang på trening i år, uten å helt få det til i konkurranse.  Avstanden frem var ikke avskrekkende,  så Andreas er med blant landets beste. Oscar gjorde nok en gang et godt renn, og ble nr 47. Flott fremgang! Peder fikk det noe tyngre idag, men 59 plass i dette selskapet er fortsatt bra.

  Vindrennet. Brødrene Sigurd og Haakon Agnalt markerte seg på Gjøvik.

  Jan Erøys minneløp (Spydeberg). Tre trøskinger deltok og alle var på pallen! Vegard Stærk og Mats Wold hhv. nr 1 og 3 i G11 og Ingrid Elise Kullerud nr 2 i J13.

  Lørdag 21. januar 2017:

  Oslo Skifestival. 12 freske trøskinger tok turen til prestisjefylte Holmenkollen og gikk friteknikk i skarp konkurranse blant landets beste utøvere. Alle gikk fine renn! Spesielt sterke prestasjoner var Marcus Dahl-Rismyhr med 5. plass i G13, Simen Lundem med 22. plass i G14 og Elise Fredheim Simonsen med 28. plass i J13.

  Lørdagens resultater viser stor fremgang for alle under 15 år. Spesielt Marcus sin 5. plass i en enormt stor klasse, er meget sterk. Marcus presterte godt også i fjor, men har nå hevet seg ennå et hakk oppover listene. Det er ikke daglig kost å få østfoldinger på topp 10 i slike renn…..

  Elise får endelig vist sitt potensiale, og klatrer mange plasser oppover lista. Vi ser at avstanden frem til de beste er mindre enn tidligere, på tross av at distansen er 1 km lenger enn ifjor. Nr 28 i J13 er kjempebra. Simen gjør et meget godt renn i G14, også dette blant veldig mange tøffe konkurrenter. Simen har gått flere gode renn i år, men 22. plass i dette selskapet er nok av det beste han har prestert, og viser at han er i fremgang.

  Ingrid Elise presterer også langt bedre i forhold til de beste, og var beste østfolding med 44. plass i J12 år. Også her er avstanden frem kuttet ned mye fra i fjor. Sofie møtte sterk motstand i J14, men også hun viser fremgang. Over 1 minutt nærmere teten og nr 89 er meget bra. I G12 presterer både William og Andreas godt. Begge gutta har fått bedre teknikk og gikk riktig bra i Holmenkollens krevende løyper. I G16 gikk våre tre gutter veldig jevnt. Peder nr 53, Andreas nr 55 og Oscar nr 58. Basert på tidligere resultater, er kanskje Oscar den som var mest fornøyd blant guttene. Han viser tydelig fremgang,  og nærmer seg de beste i klassen. Meget gode plasseringer blant Norges beste 16 åringer!

  Stjørdalssprinten. Her deltok Emily Victoria Wilskow (K16/20) og Sigve Kolderup (M19/20).

  Lørdag 14. januar 2017:

  Drøbaksrennet. Her deltok ni Trøskinger; Andreas Olsen Tomta (G12), Nora Bråthen (J13), Elise Fredheim Simonsen (J13), Marcus Dahl-Rismyhr (G13), Simen Lundem (G14), Oscar Reiersen (G16), Peder Nytrøen Steimoen (G16), Andreas Bergsland (G16) og Kristian Fridtjof Funderud (M19/20). Kristian og Marcus vant begge sine klasser. Marcus gikk inn til en suveren 1. plass, og tok ledelsen med hele 20 sekunder! For øvrig solid gjennomføring fra alle våre løpere.


  ——–

  Oppsummering fra trenerene etter Lauritz Bergendahls minneløp, NORDEA TV-Cup og Lommedalsrennet: Trenerne forteller at de legger fokus på personlig fremgang. Ettersom utøverne har forskjellig utgangspunkt og møter svært ulik konkurranse, er mestringsfølelse og avstand frem til klassevinner ofte viktigere enn plassering. I Lommedalen var nok samtlige under 15 år + Frida svært godt fornøyd. Søndag tror vi alle satt igjen med en god følelse, og får mer enn godkjent!

  Søndag 8. januar 2017:

  Lauritz Bergendahls minneløp var egentlig et renn for alle, men pga snømangel ble 15 år og eldre avlyst. Marcus klinket til med nok en pallplass i G13, og staket på blanke ski, hele løypa inn til 3 plass. Dette er en meget sterk prestasjon,  i et av landets mest prestisjefylte renn. Meget godt renn også av Simen i G14 og Sofie i J14.

  NORDEA TV-Cup, renn 2: Botnerennet (Borgen skiarena – Svarstad) I Vestfold gikk Andreas, Frida og Ingrid Elise, Nordea TV-CUP i klassisk stil. Andreas fikk til et meget godt renn, og vant G 16. Veldig artig for Andreas som har vist fin fremgang hele høsten. Frida var alene i K18, men gikk et godt renn, som hadde holdt til 2. plass også i klassen over. Ingrid Elise gikk årets beste renn for hennes del og ble nr 3, kun 35 sek bak en av landets sterkeste løpere i J12.


   

   

   

   

  Lørdag 7. januar 2017:

  Lommedalsrennet Her gikk Ingrid Elise, Sofie, Marcus, Simen, Peder, Andreas og Frida.  Lommedalsrennet er et stort landsrenn i fristil, med 1100 deltagere, med flere av landets beste løpere på plass i flere årsklasser. Blant våre løpere fikk Marcus og Frida hver sin 2. plass etter meget sterke renn.  Meget gode prestasjoner også av Peder, Simen, Ingrid Elise og Sofie, som alle har tatt store sprang i retning av de beste løperne. Andreas har slitt med sykdom i jula, og hadde en litt tung dag, men fikk en fin gjennomkjøring.


   

   

   

   

  Fredag 30. desember 2016:

  Nyttårsrennet Beitostølen

  Romjulsrennet, Sjusjøen

  Torsdag 29. desember 2016:

  Kiwi romjulsrenn

  Onsdag 28. desember 2016

  Raumnes romjulsrenn  Jørgen Lippert vant igjen M19/20! Øvrige løpere og resultater var Sigve Kolderup (nr 6 i M19/20), Amund Korsæth (nr 5 i M17), Frida Kullerud (nr 9 i K18), Ingrid Elise Kullerud (nr 5 i J12) og Sofie Eide Sulusnes (nr 10 i J14).

  Tirsdag 27. desember 2016:

  Gåsburennet / Gåsburennet Jørgen Lippert vant M19/20 år! Artikkel og bilder fra Gåsburennet på kondis.no

  Søndag 18. desember 2016:

  Konnerudrennet, klassisk

  Lørdag 17. desember 2016:

  Konnerudrennet, fri teknikk

  Søndag 11. desember 2016:

  Lierrennet

  Sjusjørennet

  Lørdag 10. desember 2016:

  Lånkerennet

  Søndag 27. november 2016:

  Natrudstilrennet, klassisk

  Gålåsprinten (15km klassisk)

  Lørdag 26. november 2016:

  Natrudstilrennet, friteknikk

  Gålåsprinten (sprint klassisk)

  Comments are closed.